Limba romana English

Estetica dentară - Cosmetica dentară

<< Tratamente Dentare

Ce este Cosmetica Dentară ?

Cosmetica dentară foloseşte tratamente de ultimă generaţie ce sunt capabile de a transforma zâmbete şi a şterge semnele de îmbătrânire dentară.

Cosmetica dentară este tratamentul dentar care îmbunătăţeşte frumuseţea şi sănătatea zâmbetului dvs. şi cuprinde o gamă de proceduri de la albirea dinţilor, înlocuirea obturaţiilor dentare metalice, repararea fracturilor dentare cu faţete din ceramică sau zirconiu, îndreptarea dinţilor până la aplicarea de coroane dentare.

Sunt un candidat potrivit pentru Estetica Dentară ?

• Încercaţi să zâmbiţi cu buzele închise pentru a vă ascunde dinţii?

• Vă ascundeţi câteodată surâsul cu palma pentru a evita ca alte persoane să vă observe dantura?

• Vă jenează aspectul estetic sau culoarea dinţilor dvs?

Dacă aţi răspuns afirmativ la vreuna din întrebările de mai sus, sunteţi cu siguranţă un candidat potrivit pentru Estetica dentară. De fapt, oricine este nemulţumit de aspectul zâmbetului său, este un candidat. Cu procedurile actuale nu a fost niciodată mai uşor să obţineţi un zâmbet frumos, alb strălucitor, care radiază a sănătate.

zambet cu dinti frumosi

Câteva exemple de cazuri unde am folosit tehnici de Cosmetică Dentară pentru a reda aspectul estetic al dinţilor


cazuri clinice lucrari din zirconiu

Pentru a vedea mai multe dintre cazurile noastre vizitaţi pagina de Cazuri Clinice.


Faţete Dentare

Lucrări Ceramice pe Zirconiu

Albirea Dinţilor

Ce sunt faţetele dentare?

Faţetele dentare din Zirconiu sau ceramică sunt soluţia cea mai conservatoare în corectarea problemelor inestetice ale dinţilor frontali.

Fatete Dentare

O faţetă este o foiţă fină de porţelan confecţionată prin tehnologia CAD-CAM System, care se aplică pe suprafaţa exterioară a dintelui prin cimentare sau adeziune, schimbând aspectul dintelui prin modificarea culorii, poziţiei, formei sau lungimii acestuia.

Ce este oxidul de Zirconiu ?

Oxidul de Zirconiu este cel mai nou şi mai rezistent tip de material stomatologic, fiind chiar de 5 ori mai rezistent decât porţelanul.

Lucrari Dentare Ceramice pe Zirconiu

Pe lângă faptul că este foarte durabil, are şi o culoare albă şi o foarte bună transluciditate asemănătoare dinţilor, fiind şi un material foarte estetic. Prin absenţa structurii metalice interne, lumina trece prin material similar trecerii prin dintele natural şi este reflectată la fel.

Albirea dentară profesională, contrar zvonurilor, nu afectează cu nimic sănătatea dinţilor. Ea penetrează smalţul doar pe o adâncime de câteva zeci de microni, scoţând din acesta elementele ce îi dau culoarea gălbuie, remineralizând mai apoi smalţul în noua culoare.

Trusa Opalescence pentru Albirea dintilor

Procedura poate fi efectuată în cabinetul stomatologic prin aplicarea de către medic a unui gel pe suprafața dinților și lăsându-l să acționeze timp de jumătate de oră sau acasă, pacientul purtând două gutiere cu gel de albit o dată pe zi, timp de mai multe zile. Diferenţa între albirea efectuată în cabinet şi cea efectuată acasă este timpul mult mai scurt al celei din cabinet (o singură şedinţă de o oră).

Totul despre ele la Faţete Dentare.

Detalii pe pagina Coroane Dentare din Zirconiu.

Restricţii după procedură pe pagina Albire dentară.

Actualizat: 3 Februarie 2015

<< Tratamente Dentare